Logo Baptistengemeente De Dorsvloer
Biddende handen

Ontvangen

Achtergrond

De Baptistengemeente wil al 35 jaar een plek in Spijkenisse zijn waar mensen God kunnen leren kennen en kunnen ontdekken dat Gods plan met deze wereld ook ons eigen leven zin geeft.

Het Noorderlicht

In 1978 is de gemeente begonnen in een kelder in Spijkenisse-Noord (het Noorderlicht), hierna is er gebruik gemaakt van de aula's van de Oranjeschool (nu de Rank), en later CSG de Oude Maas en de Blaise Pascal. Na ruim 10 jaar onze samenkomsten in het Dorpshuis in Hekelingen te hebben gehouden, komen we sinds 6 maart 2022 bij elkaar in ons nieuwe huis: De Dorsvloer aan de Zomerakker 415 in Spijkenisse.

Praktisch geloof

Wat hetzelfde is gebleven is dat we er naar streven een gemeenschap te zijn van mensen die samen willen zoeken naar Gods wil. Mensen die samen willen nadenken over hoe we Gods liefdevolle boodschap in de praktijk van ons leven kunnen toepassen.

Wij geloven dat het leven en het offer van Jezus Christus de sleutel zijn om Gods eindeloze liefde en de zin van het leven te ontdekken. Met woorden èn daden willen we dit delen met de mensen om ons heen.

Zoeken

Contact

Samenkomst

Zondag 10:00 uur - 11:30 uur

kinderopvang aanwezig

Locatie

Social Media