Logo Baptistengemeente De Dorsvloer
Biddende handen

Ontvangen

Wie we zijn

Baptistengemeente De Dorsvloer is een kerk in Spijkenisse die het goede nieuws van de boodschap van het evangelie wil onderzoeken en toepassen in ons dagelijkse leven.

Jezus Christus

We geloven dat Jezus Christus de belangrijkste persoon is geweest die ooit op aarde heeft gewandeld. We laten ons inspireren door Zijn woorden van hoop en liefde, maar ook Zijn radicale uitspraken over persoonlijk geloof en een veranderd hart.

Een God van nieuwe kansen

We geloven dat Hij een nieuwe start, een nieuw hoofdstuk voor ons mogelijk maakt. We geloven dat Hij door Zijn dood aan een Romeins kruis, tweeduizend jaar geleden, een streep heeft gezet door de zwarte pagina's van ons leven. De dingen waar we niet trots op zijn, de dingen die onszelf en anderen hebben beschadigd. De bijbel noemt deze dingen 'zonde'.

God is een God van nieuwe kansen. Opnieuw beginnen. Vergeving. Wij zijn een gemeente van mensen die er voor hebben gekozen om Hem te willen volgen. We zijn mensen die hebben ontdekt dat het leren kennen van Jezus het leven zin geeft en werkelijke vervulling.

Met vallen en opstaan gaan we onze weg met God. Hierin willen we leren van elkaar en elkaar tot hulp zijn.

Zoeken

Contact

Samenkomst

Zondag 10:00 uur - 11:30 uur

kinderopvang aanwezig

Locatie

Social Media